In de drukke wereld van vandaag is het een uitdaging om de aandacht van uw doelgroep vast te houden. Statische tekst en afbeeldingen zijn niet langer voldoende om uw boodschap effectief over te brengen. Hier komt Studio TZ in beeld. We begrijpen de behoefte aan impact en zichtbaarheid. We erkennen de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het vastleggen van hun essentie.

Onze expertise omvat verschillende benaderingen. Met de mogelijkheid om boeiende interviews en productvideo’s te filmen, bieden we u flexibiliteit in het presenteren van uw verhaal. Daarnaast tillen we uw video naar een hoger niveau met verbluffende luchtopnames dankzij onze drone, die een nieuw perspectief biedt vanuit de hoogte en uw bedrijfspand prachtig in beeld brengt.

Bij Studio TZ beschikken we over meerdere camera’s en geavanceerde geluidsapparatuur om ervoor te zorgen dat elk beeld en elk woord perfect wordt vastgelegd. Ons team van ervaren videografen werkt samen met u om de juiste sfeer en boodschap vast te leggen, en we zijn toegewijd aan open en transparante communicatie gedurende het hele proces.

Waarom kiezen voor Studio TZ? We bieden meer dan alleen video’s; we bieden oplossingen. Samen werken we aan een visueel verhaal dat niet alleen klanten aantrekt, maar ook uw bedrijf op de kaart zet. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we uw verhaal kunnen vormgeven met interviews, productvideo’s, drone-opnames en nog veel meer.

 

Een video voor uw bedrijf

MEEDENKEN​

Veel video's worden pas echt goed als ze zijn voorbereid. Een sterk concept. Wij denken graag met je mee.

Opnemen

We nemen op in 4K. Indien gewenst met meerdere camera's tegelijk. Zo krijgt u een dynamisch beeld in live-situaties - zoals interviews.

Bewerken

Na de opname begint de montage. Hierin kunnen we ook special effects toevoegen, intro's, muziek en nog veel meer.

Drones

De populariteit rondom drones stijgt. Dat komt omdat u daarmee een perfect zicht krijgt op uw hele gebouw, of op plekken kunt komen waar het normaal onbereikbaar is. Zoals ergens boven het water.

lamp done

Fotografie van mensen en producten

Mensen

Van kinderen tot volwassenen. Van studio tot buiten. Van kantoor tot huiskamer.Het draait allemaal om de mensen op hun gemak te laten voelen. Dat is onze kwaliteit.

Producten

We hebben ruime ervaring in het fotograferen van producten die speciale aandacht vereisen. Voedsel is daar een van. Als foodphotographer laten we je product er smaakvol uitkomen.

lamp done

Een podcast op locatie

Een podcast op een unieke locatie, zoals in een tuin, in een museum of gewoon bij je op kantoor. Wij zorgen voor alle apparatuur. Van audio-opname tot live-streaming met meerdere camera’s.

We zijn trots op onze klanten

Music was our first love

We schrijven op maat tv-tunes, commercialmuziek, en podcast-jingles. Wil je je merk versterken met bijpassende muziek?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

    Je mag natuurlijk ook gewoon een e-mailtje sturen naar info@studiotz.nl.