Onze studio

Live streaming en opnames

We hebben 3 camera’s waarmee je een gesprek tussen 2 of 3 mensen kunt opnemen. Hierbij schakelen we live tussen de beelden, zodat je direct met je opname naar huis kan.

Je kunt er ook voor kiezen om in deze setting voor livestreaming te gaan. 

Deze apparatuur kunnen we ook inzetten op locatie. Als u bijvoorbeeld een theatershow, concert of optreden wilt opnemen, of een speciale bijeenkomst wilt livestreamen. Het is allemaal mogelijk.

Editing

Als je video extra bewerking nodig heeft, kan dat door ons team achteraf gedaan worden. We werken vanuit onze montagekamer of we sturen het door naar een specialist indien u speciale wensen heeft. Denk aan kleurbewerking en special effects.

Muziek op maat laten schrijven?

Muziek

Een video is pas af als er muziek onder zit. Voor talkshows is dat een intro en een bumper. Voor presentatievideo’s een easy-on-going-muziekje en voor jouw project misschien wel weer iets totaal anders. 

In onze studio staat een vleugel. Ook beschikt onze studio over apparatuur om digitaal instrumenten op te nemen. Hiermee kunnen we razendsnel een tune in elkaar zetten, speciaal op maat gemaakt. Geen last meer van copyrights. Of van een royalty-free-tune die je overal terughoort.