Slide 1
Maak een podcast
Wij regelen de techniek en de huisstijl.
Voor bedrijven

Je wilt graag dat je bedrijf gezien wordt. Je wilt ook graag dat je klanten weten wat je doet. Je stuurt ze al geregeld een mail, maar wilt meer. Pak het professioneel aan.

Voor scholen

Je werkt op een school, of een ander instituut dat graag kennis wilt overdragen. Een podcast is niet zomaar hip. Het is vooral heel handig.

Podcast in de studio

In onze klaar-voor-gebruik ingerichte studio nemen we uw podcast met meerdere camera’s op. Hiermee bent u zeker van goed geluid, goede belichting en tv schermen die u ter ondersteuning kunt gebruiken. 

De podcast kan worden opgenomen met dasspeldjes, om zo het effect te krijgen van een televisie-talkshow, als u zich concentreert op kijkend publiek. Of we gebruiken mooie podcastmicrofoons, waardoor het geluid net wat voller is en waarmee u voornamelijk luisterend publiek aanspreekt.

podcast-op-locatie-opnemen

Podcast op locatie

Bij ons is de podcast altijd op maat. We bespreken de wensen met u door. Zo is het bijvoorbeeld door sommige van onze klanten gewenst dat het gefilmd wordt en zelfs live uitgezonden wordt. Livestreaming met meerdere camera’s, het is allemaal mogelijk.

podcast-op-locatie-opnemen