Video's

Presentatie video's

Presenteer uw bedrijf zelf of laat het een van onze professionele presentatoren doen. 

Wij nemen op in 4K en maken gebruik van hoogwaardige geluidsapparatuur. Zo bent u zeker dat de aandacht van de kijker naar uw verhaal gaat.

Vacature video's

Een vacature vervullen gaat niet vanzelf. De meeste bedrijven zetten daarom ook alles in om de juiste kandidaat te vinden. Vergroot uw kansen met een vacature-video. 

Door onze expertise in het vertellen van verhalen, weten we ons altijd aan te passen op de doelgroep. Ook maken we een duidelijke call-to-action. Hiermee zorgen we ervoor dat de geïnteresseerde kandidaat contact met u opneemt.

Promo's van evenementen

Voor verschillende theatergroepen en evenementen hebben we promo’s mogen realiseren.

Drone beelden

Als je een gebouw of een groot kunstwerk wilt laten zien, dan is een drone de oplossing. Ook geeft het net dat spectaculaire filmische tintje. En is het goed te integreren in je promotievideo.

Bedrijfstrailer

Soms heeft je bedrijf een cool filmpje nodig. Omdat je bijvoorbeeld wilt dat je onderneming een bepaald gevoel moet uitstralen. In zo’n geval zeggen beelden meer dan woorden.

Theater registraties

Een lezing, een musical of een cabaretvoorstelling. Bij een theatervoorstelling hebben we altijd nauw contact met de theatertechnici. Zo zijn we er zeker van dat het licht goed over komt op het beeld en het geluid netjes wordt opgenomen.