Webinars en Online Cursussen: Boeiende Virtuele Ervaringen

Ontdek de mogelijkheden van webinars en online cursussen met Studio TZ. Wij tillen jouw virtuele evenementen naar een hoger niveau met professionele opnames en technologische ondersteuning voor een meeslepende online ervaring.

Een Nieuwe Dimensie van Virtuele Communicatie

Verbind met Jouw Publiek, Overal Ter Wereld

Webinars en online cursussen bieden de kans om waardevolle kennis te delen en interactie te hebben met jouw publiek, ongeacht de locatie. Studio TZ zorgt voor hoogwaardige opnames die de impact van jouw online sessies vergroten.

Waarom Kiezen voor Studio TZ

Technologische Expertise en Virtuele Realiteit
 • Multicam Opnames: Profiteer van de dynamiek van multicam opnames voor een boeiende en professionele uitstraling.

 • Livestreaming: Bereik een wereldwijd publiek in real-time met onze geavanceerde livestreamingmogelijkheden.

 • Interactieve Elementen: Voeg interactieve elementen toe, zoals polls, Q&A-sessies en meer, voor betrokkenheid van het publiek.

 • Professionele Belichting: Creëer een heldere en professionele uitstraling met aangepaste belichting voor jouw virtuele setting.

Webinar en Online Cursus Pakketten

Flexibele Opties voor Virtuele Succesverhalen

Pakket 3 - College Tour Live

 • Multicam Opnames met 6 Camera’s: Creëer een dynamische virtuele leeromgeving met extra camerahoeken voor een meeslepende en rijke visuele ervaring.

 • Livestreaming met Geavanceerde Interactieve Functies: Laat jouw cursisten actief deelnemen met geavanceerde interactieve mogelijkheden, zoals live polls, Q&A-sessies en virtuele breakout-rooms voor meer persoonlijke interactie.

 • Live-Publiek Integratie: Voeg een extra dimensie toe door een live-publiek toe te voegen aan jouw virtuele sessie. Hun reacties, zoals applaus en gelach, worden naadloos geïntegreerd voor een authentieke en levendige sfeer.

 • Aangepaste Belichting en Decoratie: Transformeer jouw virtuele setting met professionele belichting en de mogelijkheid om de achtergrond aan te passen aan jouw merk of thema.

 • Technische Ondersteuning en Moderatie: Onze ervaren technici en moderators zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van jouw uitgebreide virtuele leeromgeving, van technische aspecten tot interactie met het live-publiek.

Vanaf €2000

Pakket 1 - Basis Webinar

 • 1 Camera: Een eenvoudige maar effectieve setup voor informatieve webinars.

 • Livestreaming: Bereik jouw doelgroep in real-time met een professionele livestream.

 • Technische Ondersteuning: Onze technici staan paraat om ervoor te zorgen dat jouw webinar zonder haperingen verloopt.

Vanaf €450

Pakket 2 - Interactieve Sessies Plus

 • 3 Camera’s: Voeg een extra dimensie toe aan jouw presentatie met diverse camerahoeken, waardoor de visuele dynamiek wordt versterkt.

 • Livestream met Geavanceerde Interactieve Elementen: Betrek jouw publiek op een dieper niveau met uitgebreide interactieve mogelijkheden, zoals live polls, chatmoderatie, en de mogelijkheid voor kijkers om live vragen te stellen.

 • Professionele Belichting en Achtergrondopties: Zorg voor een heldere, professionele uitstraling met aangepaste belichting en de mogelijkheid om virtuele achtergronden toe te voegen voor een gepersonaliseerde presentatie.

 • Technische Ondersteuning: Onze ervaren technici staan paraat om ervoor te zorgen dat jouw interactieve sessie vlekkeloos verloopt, van begin tot eind.

Vanaf €800

Dit pakket biedt een uitgebreide set van functies en mogelijkheden, waardoor jouw interactieve sessie niet alleen informatief maar ook boeiend en betrokken wordt. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een waardevolle en interactieve online ervaring.

 
 

Neem Contact Op Voor Virtueel Succes

Laat Jouw Online Evenementen Schitteren

Breng jouw webinars en online cursussen naar nieuwe hoogten met de professionele diensten van Studio TZ. Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakt pakket dat past bij jouw unieke behoeften. Wij staan klaar om jouw virtuele evenementen onvergetelijk te maken.